HACCP, Tervezés,kivitelezés teljeskörűen,
az egész országban.

Tervezés,kivitelezés, karbantartás.

"A zöldségestől a húsüzemen át a szállodáig."
Telefon:06/ 30-20-70-572
e-mail:haccpgeneral@gmail.com

MENÜ

Üzletet,vagy termelőegységet szeretne nyitni, vagy üzemeltetni?

 

- Söröző,

- Borozó,

- Pub,

- Étterem,

- Pizzéria,

- Büfé,

- Melegkonyha,házhozszállítással,

- Cukrászda,

- Élelmiszer bolt,

- Pékség,

- Büfékocsi,

- Zöldséges.

- Hentesüzlet.

- Húsüzem,

- Biobolt

Akkor sajnos a HACCP-t nem lehet kikerülni.

Javaslatunk szerint már a tervezés, és a kiválasztás folyamatába is érdemes bevonni, egy ez előírásokat jól ismerő,tapasztalattal rendelkező közreműködőt.

Sok esetben tapasztaljuk, hogy a vállalkozni szándékozó ügyféllel számtalan "tiszteletkört" futtatnak, felesleges dolgok miatt.Más esetekben az ügyfeleket nem tájékoztatják körültekintően az előírásokról, így pontos ismeretek hiányában,sok esetben csak a szakhatósági ellenőrzéskor derül fény a problémákra.

Amennyiben a hiányosságok csak utólagosan derülnek ki, azok elhárítása jelentős többletköltséget eredményezhet.Véleményünk szerint, érdemes a szakhatóságokkal a folyamatos konzultáció, illetve a szakmai javaslataik megkérdezése, és hasznosítása.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, vagy kérjen visszahívást, és munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

 

 

Asztali nézet