Üzletet,vagy termelőegységet szeretne nyitni, vagy üzemeltetni?
- Söröző,
- Borozó,
- Pub,
- Étterem,
- Pizzéria,
- Büfé,
- Melegkonyha,házhozszállítással,
- Cukrászda,
- Élelmiszer bolt,
- Pékség,
- Büfékocsi,
- Zöldséges.
- Hentesüzlet.
- Húsüzem,
- Biobolt
Akkor sajnos a HACCP-t nem lehet kikerülni.
Javaslatunk szerint már a tervezés, és a kiválasztás folyamatába is érdemes bevonni, egy ez előírásokat jól ismerő,tapasztalattal rendelkező közreműködőt.
Sok esetben tapasztaljuk, hogy a vállalkozni szándékozó ügyféllel számtalan "tiszteletkört" futtatnak, felesleges dolgok miatt.Más esetekben az ügyfeleket nem tájékoztatják körültekintően az előírásokról, így pontos ismeretek hiányában,sok esetben csak a szakhatósági ellenőrzéskor derül fény a problémákra.
Amennyiben a hiányosságok csak utólagosan derülnek ki, azok elhárítása jelentős többletköltséget eredményezhet.Véleményünk szerint, érdemes a szakhatóságokkal a folyamatos konzultáció, illetve a szakmai javaslataik megkérdezése, és hasznosítása.
Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, vagy kérjen visszahívást, és munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.