HACCP, Tervezés,kivitelezés teljeskörűen,
az egész országban.

Tervezés,kivitelezés, karbantartás.

"A zöldségestől a húsüzemen át a szállodáig."
Telefon:06/ 30-20-70-572
e-mail:haccpgeneral@gmail.com

MENÜ

-     

Mi az a HACCP?

 

A HACCP szó egy angol mozaik szó (HAZARD ANALYSTIS CRITICAL CONTROL POINT), melynek jelentése – Veszélyelemzés a kritikus szabályozási pontokon.  A HACCP rendszer egy élelmiszerbiztonsági rendszer, melyet ma Magyarországon minden élelmiszeres vállalkozónak működtetnie kötelező.

 

Kinek kell HACCP rendszer kiépítetni és működtetni?

 

Minden élelmiszeres vállalkozónak:

-       Kis- és Nagykereskedelmi egységek: zöldség-gyümölcs kereskedők, élelmiszerboltok, csomagolt élelmiszert értékesítő helyek, húsboltok

-       Vendéglátóegységek: büfék, cukrászdák, fagyizók, éttermek, pizzériák, munkahelyi kifőzdék, közétkeztetők,

-         Élelmiszer előállító- és csomagoló vállalkozók és vállalatok:

  • Növényi nyersanyagot feldolgozó, csomagoló üzemek: péküzem, cukrászüzem, édesipari manufaktúrák és üzemek, borászok
  • Állati nyersanyagot feldolgozó, csomagoló üzemek: húsipar, baromfiipar, tejipar.

 

Miben tudunk Önnek segíteni?

 

Kiváló minőségű, egységre szabott HACCP rendszer kiépítésében, kereskedelmi-, vendéglátói-, élelmiszer előállító egységének hatósági szemle során maximális megfelelést mind kialakításban, mind pedig higiéniai előírásokban. Bízza a dokumentáció elkészítését több éves szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadói csapatunkra. Szakmai csapatunk minden tagja élelmiszeripari- technológus mérnökként végzett.

 Miben tudunk Önnek segíteni?

-         Ha kinézett egy helyet vállalkozásának, nem tudja, hogy a kialakítások megfelelnek-e a hatóság elvárásainak, akkor hívjon minket, szakmai tanácsadásra van szüksége. Segítünk megtervezni, hogy milyen kialakításokra van szüksége, ahhoz, hogy megfeleljen leendő vállalkozása a jogszabályoknak.

-         Ha a vállalkozás tevékenységének meg van a helye, netán a megfelelő kialakítások is már megtörténtek, hívjon minket, HACCP rendszert ki kell építeni az egységére. Helyszíni szemle során a helyszíni felmérésen túl, csapatunk szakmai öletekkel, illetve tanácsokkal látják el az élelmiszeres vállalkozókat.

-         Ha nemrég kezdte vállalkozását, a hatósági ellenőrzés során kötelezték a HACCP rendszer bemutatására, hívjon minket, gyors, precíz, alapos munkával, egységre szabott HACCP rendszerrel segítünk Önnek a hatóság maximális megfeleléséhez

-         Ha Ön régóta működik, ellenőrzést kapott, régi, elavult a HACCP-je, kötelezték a HACCP rendszerének felülvizsgálatára, akkor hívjon minket bizalommal.

-         Ha az előző tulajdonostól kapta a HACCP kézikönyvet, akkor mindenféleképpen aktualizálni az Ön nevére, Önnek HACCP felülvizsgálatra van szüksége, - hívjon minket bizalommal.

 

HACCP-VEL DOKUMENTÁCIÓVAL KAPCSOLATOS PROBLÉMÁIT MEGOLDJUK. HÍVJON MINKET:+36/30 20-70-572

HACCP rendszer kiépítése:

 

A rendszer kiépítése minden esetben szaktevékenységhez kötött, internetről letöltött verziókat a hatóság nem fogad el. A HACCP rendszernek egységre szabottnak kell lennie, a dokumentációnak teljes mértékben fednie kell a vállalkozás tevékenységének minden apró részleteit. (pl.: takarítás: mivel takarítanak, milyen vegyszerrel, hogyan történik a takarítás..)

Helyszíni szemle során felmérjük a vállalkozó tevékenységét. A dokumentáció főbb elemei:

 

- alapadatok

- forgalmazott/előállított termékkör meghatározása

- kereskedelmi/vendéglátói/előállítási folyamat felállítása-folyamatábra

- technológia alaprajz, anyagmozgatási tervek, személyi forgalmak

-CCP pontok meghatározása Döntési fa alapján, veszélyelemzés, kritikus határértékek meghatározása

-CCP pontok leszabályozása

- munkautasítások meghatározása: környezeti, üzemi és személyi higiénia, takarítási-, mosogatási-, kézmosási utasítások, hulladékkezelés, rovar és rágcsálóirtás stb.

-HACCP napi dokumentáció meghatározása: legfontosabb dokumentációk melyeket napi szinten kell vezetni(Takarítási napló, Napi ellenőrzési lap, Hűtőnapló, Tálalás ellenőrzési lap stb.)

Kérjen ajánlatot!

 

RENDELJE MEG SZOLGÁLTATÁSUNKAT, HA SZERETNÉ, HOGY VÁLLALKOZÁSA IGAZI SZAKMAI CSAPAT KEZÉBEN LEGYEN!

 

AMIT KÍNÁLUNK:

-         aktuális jogszabálynak megfelelő élelmiszerbiztonsági, higiéniai tanácsokat

-         egységre szabott HACCP rendszert

-         folyamatos tájékoztatást az aktuális jogszabályokról

-         telefonos konzultációt

 

KÉRJEN AJÁNLATOT AZ "AJÁNLATOK" MENŰPONTBAN!

 

 

Asztali nézet